Kako biste uspješno odspojili Airbnb kanal sa Rentlio channel managera te nastavili ručno upravljati cijenama i raspoloživošću kroz ekstranet kanala, potrebno je odraditi sljedeće korake:

  1. Odaberite na Rentliju Postavke objekta > Channel manager 
  2. Kliknite na ikonu olovčice u kućici Airbnb povezane konekcije

3. Nakon što uđete u konekciju s desne strane će se pojaviti gumb za deaktivaciju. Klikom na gumb trajno ćete deaktivirat konekciju za sve povezane listinge.

Važna napomena: U slučaju da imate više objekata/listinga na jednom Airbnb profilu, klikom na Disconnect, odspajate sve svoje konekcije. Stoga, ukoliko ne želite odspojiti sve, već samo konkretan listing koristite Stop sync opciju za zaustavljanje sinkronizacije.

Kada je konekcija deaktivirana u Rentliju, potrebno je još ručno prekinuti aktivnu vezu sa Channel Managerom unutar vašeg Airbnb profila:

Odaberite Korisnički račun > Privatnost i dijeljenje sadržaja s drugima > Povezane aplikacije (Channel manager) i potom Onemogući pristup

Cijene, raspoloživost i restrikcije prikazivat će se prema zadnje poslanom stanju iz Rentlija. Sada ih možete nastaviti ručno uređivati kroz Airbnb ekstranet. 

Jeste li pronašli odgovor?